Cosmetique Totale

Huidverbetering en ontharen door onze huidtherapeut
Amazing Grace heeft een goede samenwerking met Cosmetique Totale en wordt zeer positief beoordeeld. De HBO opgeleide huidtherapeuten werken dagelijks met deze apparatuur hebben zeer goede kennis van zaken en zijn BIG geregistreerd. Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de huid. Veel behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering.

Overbeharing
Onze huidtherapeut werkt met de geavanceerde ELOS technologie. De Elos is de eerste en nog steeds de enige die twee technieken met elkaar combineert. De combinatie licht en stroom  zorgen voor een veiligere, effectievere en efficiëntere manier van definitief ontharen.  De techniek is ook geschikt voor donkerblonder haar. Ingegroeide haren, irritatiebultjes en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! U kunt elk lichaamsdeel op een geheel veilige manier permanent laten ontharen.

Couperose – gesprongen  adertjes 
Couperose, de rode ‘’spinnetjes’’ in de huid, wordt veroorzaakt door het uitzetten van de bloedvaatjes aan de opperhuid. De rode plekjes gaan nooit vanzelf weg, maar kunnen door middel van één tot enkele laserbehandelingen met de Elos-techniek verholpen worden. De afwijkende haarvaatjes worden hierdoor aangepakt, waarna de huid vervangend gezond weefsel aanmaakt.

Pigment- Zonbeschadiging – Ouderdomsvlekken
Pigmentvlekken ontstaan doordat in de opperhuid of diepere huidlagen zich pigment ophoopt, waardoor donkere kleurverschillen ontstaan. Afhankelijk van het type pigment, de grootte en locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Pigmentproblemen kunnen zowel met de eMatrix als met de ELOS techniek behandeld en de huidtherapeut adviseert u welke methode voor u het meest geschikt is.

Acne door middel van een medische peeling
Om acne zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut bekijkt van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor u een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met u welke behandeling het meest geschikt is. Een medische peeling, zoals de fruitzuurpeeling of TCA peeling, zorgen voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen.

(Acne)littekens door middel van de Ematrix
Het vervelende van acne is dat in sommige gevallen de acne littekens duidelijk zichtbaar blijven. Met deze behandeling wordt diep in de huid nieuwe huidcellen aangemaakt, wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en vervagen de littekens. U wordt behandeld met de eMatrix en u zult ervaren dat uw acne littekens snel verleden tijd zijn. De eMatrix is geschikt voor behandelingen van zowel de blanke als de donkere huid.

Steelwratjes en ouderdomswratjes
Steelwratjes en ouderdomswratje zijn geheel onschuldig en eenvoudig te verwijderen. Doe dit nooit zelf, maar laat deze met een enkele behandeling permanent verwijderen door onze huidtherapeut met steriele instrumentatie.

Vergoeding zorgverzekeraar
Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en kwaliteit-geregistreerd) hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen daarom ook vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat onze huidtherapeut voor u kan betekenen. Bent u geïnteresseerd in een intakegesprek of behandeling, dan kunt u met ons bellen of contact opnemen via het nummer van Cosmetique Totale: 085-9022080

Malcare WordPress Security